top of page

Tervetuloa Tmi ManyMoving kotisivuille!

Tmi ManyMoving on yritykseni, joka tarjoaa tanssi- ja liikuntapalveluita sekä myy orkesterin Vaittinen & Wirsell keikkoja.

Tässä vähän tietoa minusta:

Olen fysioterapeutti, tanssimuusikko ja tanssin ohjaaja.

Jo 16-vuotiaana, juuri Blomqvistin tanssikurssilta tulleena, löysin tieni lavatasseihin. Innostuin lavatanssien lisäksi kaikesta muustakin tanssimisesta niin, että pian olin paikallisessa kilpatanssiseurassa. Harrastin kilpatanssia 10 vuotta edeten A-luokkaan asti. Olen myös tässä lajissa B-lajivalmentaja ja opettanut niin lapsia, junioreita kuin aikuisiakin. Lisäksi alkuvaiheen tanssiharrastuksiini kuului myös 80-luvulla Suomeen rantautunut rock’n roll (kilpatanssi). Myös lavatansseista tuli tietenkin elinikäinen harrastus.

 

90-luvun alkupuolella minua pyydettiin tanssiorkesterin solistiksi. Konservatorion opinnot olivat jääneet abivuotena kesken, mutta näillä taidoilla siirryin myöhemmin soittavaksi ja laulavaksi tanssimuusikoksi. Siinä sitä tuli katseltua tanssimenoa myös toisesta näkökulmasta. Keikkataival on jatkunut näihin päiviin asti ja edelleen teemme kitaristimieheni kanssa duona (ja myös isommilla kokoonpanoilla) kaikenlaisia soittohommia.

 

Fysioterapeutin työssäni olen viimeiset 12 vuotta ohjannut eläkeikäisten tanssi- ja liikuntaryhmiä. Vapaa-aikanani olen ohjannut myös nuorempien ja työikäisten tanssitunteja. Vuonna 2008 aloin kehitellä päätyöantajalla toimiessani senioreille suunnattua tasapainoharjoittelua tanssin keinoin. Ensimmäiset tanssien tasapainoa ryhmät alkoivat samana syksynä. Vuosien varrella kehittyi jonkinlainen tanssien tasapainoa "metodi", jota nyt vien eteenpäin oman yrittämisen voimin. Tanssien tasapainoa on nyt rekisteröity tuotemerkki. Kiitos päätyöantajalle ja kollegoille, joilta olen saanut tukea näinä vuosina.

 

Tähän lyhyeen historiikkiini voi kai vielä lisätä että olen hyvin eläinrakas (olen kouluttautunut myös eläinfysioterapeutiksi). Erityisesti rescue toiminta on lähellä sydäntäni. Paras tapa rentoutua töistä on viettää aikaa oman koiran ja kissan kanssa. Nämä kaksi veijaria odottavat jo innokkaasti pääsyä näille sivuille :D

MinnaV1083_A4copy_–_kopio_(2).jpg
bottom of page